View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Dec 13, 2019 11:27 pm



Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Unable to set my location 
Author Message

Joined: Sat Feb 15, 2014 3:30 pm
Posts: 6
Everything looks good on my pc, but when I try to set my location, I am offered one choice, Lewiston orchards, Idaho. My location is San Leandro, CA. Little help please?


Sat Feb 15, 2014 6:20 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 7:40 pm
Posts: 2879
Location: Illinois
If an ADMIN does not correct the problem first, feel free to email staff@NETC.com and it will be routed to the tech staff. Please include this link and ull details of your problem within the email.

Thanks in advance. 8-)

_________________
MY OUTSIDE RADIATION MONITORING STATION:
South Beloit, Illinois - GMC200 Outside on HEPA air purifier, ground level, facing West.
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3AEB5A139C


Sat Feb 15, 2014 9:10 pm
Profile

Joined: Sat Feb 15, 2014 3:30 pm
Posts: 6
I sent the email as you requested, but have not received a reply, nor can I set my correct location


Wed Feb 19, 2014 8:13 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 7:40 pm
Posts: 2879
Location: Illinois
SL CERT wrote:
I sent the email as you requested, but have not received a reply, nor can I set my correct location


Did you check your SPAM folder?

I will pass it on 8-)

_________________
MY OUTSIDE RADIATION MONITORING STATION:
South Beloit, Illinois - GMC200 Outside on HEPA air purifier, ground level, facing West.
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3AEB5A139C


Wed Feb 19, 2014 9:07 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 6:51 pm
Posts: 746
Location: Arkansas
I moved it to California, I hope this is where it should be located.


Wed Feb 19, 2014 9:31 pm
Profile

Joined: Sat Feb 15, 2014 3:30 pm
Posts: 6
Disregard previous post. OK now. Thanks!


Wed Feb 19, 2014 11:43 pm
Profile

Joined: Sun Dec 22, 2013 7:33 pm
Posts: 1
That was my site that got moved ( 1: 8A000015.6 ) from Lewiston, Id. to cali...
Please put me back in IDAHO . :roll:


Thu Feb 20, 2014 9:01 pm
Profile
Server Admin
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 6:02 pm
Posts: 222
Please, everyone, calm down: the problem is that there are now three of you who have the same exact mac address somehow, we're working on the issue.

Can I ask, how are you connected to the internet? Never mind, I think I found it: all three of you are using DirecPC, right? It's creating a fake network device that is causing my program to mess up. I'm going to make a new version of the winapp for you guys that should fix your issue.


Fri Feb 21, 2014 4:24 pm
Profile WWW
Server Admin
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 6:02 pm
Posts: 222
I have a beta version of winapp to fix your problem: it will (hopefully) skip over the DirecPC device and assign you a different station ID.

http://netc.com/software/wapp4netc-beta-install.exe

Please try it out and let me know if it helps.


Fri Feb 21, 2014 5:40 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Fri Mar 15, 2013 1:26 am
Posts: 63
Location: Oklahoma City Area
I've installed the new beta software.
This station used to be:
Station ID 1:EDMONDOK.4 Edmond, OK, US
Now it is:
Station ID 1:3FA9CF57.4

Can you please link my chart history on the new station ID?
Let me know if I need to do anything on my end.
thank you

_________________
MY TWO RADIATION MONITORING STATIONS IN EDMOND OKLAHOMA
Outside >> Air Filter,2nd Floor,GMC200, Indoor >> Window Sill,1st Floor,GMC300
SITE OWNERS CAN POST STATIONS HERE."User Control Panel"~"Profile"~"Edit Signature"


Mon Feb 24, 2014 8:42 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware.