View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Jul 31, 2021 3:36 am



Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 EPA sites? 
Author Message
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jan 28, 2013 7:40 pm
Posts: 2896
Location: Illinois
hey wrote:
Netc fixed that problem a year ago. It is the EPA not sending Radnet data. Blame the government again.
Harlan


Thanks Harlan. I played voicemail tag with you last night. The business I was in last night didn't have a cell signal in the building. I had to walk outside to get a signal each time.

_________________
MY OUTSIDE RADIATION MONITORING STATION:
South Beloit, Illinois - GMC200 Outside on HEPA air purifier, ground level, facing West.
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3AEB5A139C


Mon Nov 21, 2016 9:57 am
Profile

Joined: Fri Jul 03, 2015 7:04 pm
Posts: 163
Location: Toronto Canada
I suppose it was a statuatory holiday? The NRC page also skipped reporting Nov 17.

_________________
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3A77D9CCCA.5 Toronto, Ontario, Canada SBM-20 indoors


Tue Nov 22, 2016 12:33 pm
Profile

Joined: Fri Jul 03, 2015 7:04 pm
Posts: 163
Location: Toronto Canada
The EPA sites reappeared earlier this week after being absent on Netc over last weekend (they stopped posting to Radnet too). All the missing data looks restored once they resumed. Today, alas, they are gone again. This time, though, Radnet seems current. Would this point to a Netc issue?

_________________
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3A77D9CCCA.5 Toronto, Ontario, Canada SBM-20 indoors


Thu Jun 01, 2017 8:52 pm
Profile

Joined: Fri Jul 03, 2015 7:04 pm
Posts: 163
Location: Toronto Canada
Radnet is posting data but it's not showing up on Netc. I think the issue is with Netc.

_________________
http://netc.com/chart/view.php?n=1%3A77D9CCCA.5 Toronto, Ontario, Canada SBM-20 indoors


Sat Jun 03, 2017 10:00 am
Profile

Joined: Wed Nov 25, 2020 10:30 pm
Posts: 5
I know that the Beta has been discontinued...to the point where you can not even get that data anymore.
Some of you can remember that on some locations, the Beta was spitting out zeros. These zeros happened, NOT because the data wasn't available (to the general public), but because that data was hidden in a different way, which I will explain. What they did, was they set the zero scale lower than where it should have been. There system is set up so that any negative readings will be logged as zero, so if you set that lower scale to say -100, any value from 0 to 100 will spit out a zero. A value recorded at the monitor at 150, would end up at 50. Most of these locations had there Beta seriously set down low enough where there would be nothing but zeros...maybe as low as -1000 or more. This happened during the plume events of Fukushima on many sites.


Sat Feb 20, 2021 7:44 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware.